Tilitoimiston digiloikka – tie Netvisor Premium kumppaniksi

Olemme Netvisor- tilitoimisto ja keskittäneet toimintamme yhteen tehokkaaseen järjestelmään. Lue lisää kuinka myös sinä hyödyt modernista pilvipalvelusta yhteiskäytössä tilitoimistosi kanssa.

Käytössämme on ollut yrityksen koko yli 20 vuotisen historian ajan Visma Nova kirjanpito-ohjelma. Vaikka jatkossakin tarjoamme vahvaa Nova osaamista, on meidän kuitenkin pitänyt arvioida käytössämme olevia omia työkalujamme kriittisesti. Kovaa tahtia eteenpäin menevä taloushallintoalan digitalisaatio, verkkolaskulaki ja yritysten lisääntyvä mielenkiinto sähköisiä työkaluja kohtaan on saanut meidät keskittämään asiakkuudet Visma Netvisor- ohjelmistoon vuodesta 2018 alkaen. Nykyisin olemme Netvisor Premium- kumppani ja joukossamme on useita sertifioituja Netvisor käyttäjiä.

Miksi juuri Netvisor? Meidät vakuutti etenkin Visma Solutions Oy:n kumppanuusmalli, ohjelmiston pitkä historia, sekä yhtiön jatkuva ohjelmiston kehitystyö, johon sekä meillä että asiakkailla on ollut mahdollisuus vaikuttaa.

Kuinka sinä yrittäjänä voisit hyötyä Netvisorista?

Nopeampi laskutus ja saatavien hallinta

Tilaustenkäsittely, sopimuslaskutus ja kuluttajaverkkolaskut

Helppo ostolaskujen kierrätys, hyväksyntä ja maksatus

Arkea helpottavat mobiilisovellukset: ostolaskut, kuitit, matkalaskut ja tuntikirjaukset

Kassavirtalaskelma

Varastonhallinta

Monipuoliset integraatiot: yli 200 valmista integraatiota

Selainpohjainen

Rajattomat käyttäjät

Yhteisnäkymä tilitoimiston kanssa

Helppo käyttöönotto

Raportointi- ja budjetointityökalut

Työkalut palkansaajille; tuntikirjaukset, lomakertymät, liukumat sekä palkkakuitit

Mahdollisuuksia ohjelmiston avulla on siis lukuisia! Me kartoitamme yhdessä kanssasi ohjelmistotarpeesi, sekä hoidamme käyttöönoton ja koulutuksen. Tuemme sinua myös koulutuksen jälkeen ohjelmiston käytössä. Kerron mielelläni lisää Netvisorista ja sen eduistasi juuri sinun yritystäsi ajatellen. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Tutustu videolta ohjelmiston käyttöön ja toimintoihin: